Docenten KIK Opleidingen

Margrete Stoute-Boots docent KIK Opleiding

Margrete Stoute-Boots

is naast moeder van twee volwassen zonen, (spiegel)coach en trainer / docent. Zij is de creator van De Kracht van 8 en was jaren actief in stichting De Kracht van 8. Vanuit haar Trainingsbureau Al-licht-5 verzorgt zij op locatie workshops, met als thematiek bijvoorbeeld verbindende communicatie, spiegelen en/of de kapstok van De Kracht van 8. Voor InHolland Academy verzorgt Margrete Stoute-Boots, samen met Carla Muijsert, de opleiding ‘Kindercoach in het onderwijs’ voor leerkrachten. En samen met Carla en Rob Muijsert is zij trainer in de KIK Opleidingen.

Carla Muijsert van Blitterswijk docent KIK Opleiding

Carla Muijsert-van Blitterswijk

is moeder van drie kinderen en een snel groeiend aantal kleinkinderen en schrijfster van boeken over de kinderen van deze tijd en wat ze van ons nodig hebben. Preventie van problematiek is haar levenslange passe. Ze verzorgt voor ouders, onderwijsgevenden en hulpverleners presentaties, workshops, trainingen en opleidingen met als thematiek (ont)labelen van kinderen en kwaliteitsgericht en oplossingsgericht omgaan met kinderen. Voor InHolland Academy verzorgt ze de opleiding ‘Kindercoach in het onderwijs’ voor leerkrachten. In 2009 creëerde ze, in samenwerking met Margrete Stoute-Boots, de Kind In Kracht Kindercoach Opleiding. In 2019 gevolgd door de creatie van een opleiding voor professionals die zich verder willen specialiseren in het welzijn van kinderen vanaf de conceptie tot het derde levensjaar, de 1000dagen Coach® Opleiding en het landingsplatform (in wording) Kansrijke Start. Carla is voorzitter van de Stichting WelZijn kinderen (2007-heden).

Rob Muijsert docent KIK Opleiding

Rob Muijsert

is arbeids- en organisatie psycholoog, vader van drie volwassen kinderen, coach en specialist in lean leiderschap. Vanuit zijn bedrijf De Werkloods verzorgt hij trainingen op het terrein van leiderschap voor managers en leidinggevenden in het bedrijfsleven. De uitdaging is iedereen in een organisatie mee te krijgen in het scheppen van een verbeterklimaat. Coaching doet Rob Muijsert voor twee groepen mensen; de toptalenten die vorm willen geven aan hun eigen groeipad en voor mensen die tijdens reorganisaties het overzicht kwijt dreigen te raken. Hij is tevens trainer bij de KIK Kindercoach Opleiding in Curaçao. Daar geeft hij vorm aan zijn passie om kinderen, jongeren en volwassenen in hun eigen kracht te zetten.

Carla van Wensen

Carla van Wensen

Heeft van haar liefde voor het kind haar werk kunnen maken, is zelf moeder van twee dochters, auteur van diverse help-en doeboeken, Integraaltherapeut/fysio- en manueeltherapeut, met als specialisatie kinderen en baby’s. Ze werkt in haar eigen praktijk in Limmen en geeft daarnaast workshops en lezingen. Het onderwerp: ‘Bewegen en het brein en de invloed op het denken-voelen-doen’ laat haar hart sneller kloppen. Carla pleit voor een ‘brede’ kijk op kinderen en jongeren met als hoogste ideaalbeeld een samenwerking tussen de reguliere – en andere geneeswijzen.

Laura Rutten

Laura Rutten

combineert in haar praktijk te Bilthoven ervaring, kennis en kunde vanuit de verschillende vakgebieden waarbij ze uitgaat van ieders eigen specifieke kracht en innerlijke hulpbronnen. Ze is geregistreerd Analytisch Tekentherapeut en docent beeldende vorming. Ze geeft mode- en tekenlessen aan kinderen in de leeftijd van 5 t/m 18 jaar en verzorgt workshops Tekenanalyse. Als kinder-/jongerencoach begeleidt ze kinderen en hun ouders tijdens hun ontwikkeling. Het begeleidingstraject is oplossingsgericht: het herkennen van talenten en deze inzetten om vaardigheden te ontwikkelen, leren leren en faalangst reductie.

Jolenta Lavell docent KIK Opleidingen

Jolenta Lavell

Jolenta werkte 23 jaar als kinderverpleegkundige in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Om méér te kunnen betekenen voor kinderen en ouders besloot ze kindertherapeut te worden. Ze studeerde aan het Europees Instituut voor Psychosociale Educatie en volgde de opleiding oplossingsgerichte kindertherapie bij Solutions Institute. Aan de Interactie-Academie in Antwerpen volgde ze de opleiding systemisch werken met kinderen, jongeren en gezinnen. Jolenta is gecertificeerd voor de training Rots & Water en gespecialiseerd in het onderwerp hechting. Sinds 2005 heeft ze een eigen Kinderpraktijk Lavell. “Mensen beschikken over een groot vermogen om hun leven zelf vorm te geven. Het inspireert mij om hen daarbij te ondersteunen.”
Scroll Up