Docenten KIK Opleiding

Margrete Stoute-Boots docent KIK Opleiding

Margrete Stoute-Boots

is naast moeder van twee volwassen zonen, trainer / docent. Zij is de creator van De Kracht van 8 en was jaren actief in stichting De Kracht van 8. Vanuit haar Trainingsbureau Al-licht-5 verzorgt zij op locatie workshops, met als thematiek bijvoorbeeld verbindende communicatie, spiegelen en/of de kapstok van De Kracht van 8. Voor InHolland Academy verzorgt Margrete Stoute-Boots, samen met Carla Muijsert, de opleiding ‘Kindercoach in het onderwijs’ voor leerkrachten. En samen met Carla en Rob Muijsert is zij trainer in de KIK Opleidingen.

Carla Muijsert van Blitterswijk docent KIK Opleiding

Carla Muijsert-van Blitterswijk

Het voorkomen van problematiek bij kinderen is haar levenslange passie. In haar werk ligt haar focus op preventie van problematiek, tijdige herkenning, het ontlabelen van kinderen en een kwaliteits- en oplossingsgerichte manier van omgaan met kinderen. Carla is directeur van Stichting WelZijn Kinderen. Ze werkt als docent bij de opleiding ‘Kindercoach in het onderwijs’ van InHolland Academy en de Kind in Kracht Kindercoach Opleiding.
In 2019 creëerde ze de 1000dagen Coach® Opleiding, een opleiding voor professionals die zich willen specialiseren in het welzijn van kinderen vanaf de conceptie tot het derde levensjaar.

 

Rob Muijsert docent KIK Opleiding

Rob Muijsert

is arbeids- en organisatie psycholoog, vader van drie volwassen kinderen, coach en specialist in lean leiderschap. Vanuit zijn bedrijf De Werkloods verzorgt hij trainingen op het terrein van leiderschap voor managers en leidinggevenden in het bedrijfsleven. De uitdaging is iedereen in een organisatie mee te krijgen in het scheppen van een verbeterklimaat. Coaching doet Rob Muijsert voor twee groepen mensen; de toptalenten die vorm willen geven aan hun eigen groeipad en voor mensen die tijdens reorganisaties het overzicht kwijt dreigen te raken. Hij is tevens trainer bij de KIK Kindercoach Opleiding. Daar geeft hij vorm aan zijn passie om kinderen, jongeren en volwassenen in hun eigen kracht te zetten.

Paula Neefjes een van de docenten van de KIK Opleiding

Paula Neefjes

Paula woont met haar partner in Heerhugowaard. Ze werkt als coach in haar praktijk Paula Coacht waar ze zich richt op jongeren rond de 13/14 jaar, haar expertise-gebied. Ieder kind verdient een stevig fundament om de stormen van het leven met veerkracht en flexibiliteit aan te kunnen. Naast haar werk als coach begeleidt ze mensen met een verstandelijke beperking op een activiteitencentrum. Kinderen lopen als een rode draad door haar leven. Van turnvereniging en Jeugdwerk tot oppas/au-pair, recreatiewerker naar een eigen schminkbedrijf. Ze heeft ze op ze op allerlei gebieden meegemaakt. Motiveren, stimuleren, het beste uit het kind halen door het kind zelf. Coachend oplossingsgericht werken doet ze al lang. In 2020 haalde zij haar diploma aan de KIK Opleiding die ze met veel enthousiasme volgde. Begin 2021 vroeg Carla haar om haar opvolgster te worden. In die rol is ze nu te vinden binnen de KIK Opleiding. Ze vindt het een grote eer het KIK-gedachtegoed uit te mogen dragen en toekomstige studenten bij te staan in hun ontwikkeling. Een droom die uitkomt!  

Kim Gedrojc-Valstar

Kim Gedrojc-Valstar

Kim is ruim 20 jaar leerkracht in het basisonderwijs, kinderen/jongerencoach, spiegelcoach en moeder van twee kinderen. Vanuit haar bedrijf HorenZien Coaching begeleidt zij kinderen die een arrangement hebben, een PGB of particulier in haar praktijk aan huis in Delfgauw. Tevens is zij mental coach van een judo vereniging in Delft. Kim is altijd bezig met de vraag: welke boodschap zit er onder het gedrag van het kind verborgen? Voor haar eerste baan als leerkracht leerde ze heel veel over trauma bij kinderen en is zij trainer TraumaSensitief lesgeven geworden. Daarnaast heeft hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid haar speciale aandacht. Deze drie onderwerpen samen vormen de basis van haar kennis en kunde. Kim heeft in 2020 de opleiding Kindercoach in het onderwijs afgerond en daarna haar accreditatie bij KIK behaald. Ook volgde ze de training Spiegelen. In september 2021 heeft Margrete aan Kim gevraagd om haar opvolgster te worden. Kim ervaart het als een mooie uitdaging om toekomstige kindercoaches te begeleiden om te groeien en te bloeien!