kindercoach kik opleiding

Reacties van deelnemers KIK kindercoach opleiding:

“In de tweejarige KIK opleiding heb ik ontzettend veel geleerd. Behalve de benodigde theoretische ondergrond over de ontwikkeling van kinderen heb ik vele nieuwe vaardigheden geleerd en geoefend. Maar bovenal heb ik een persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt die mij heeft gevormd tot ‘beginnend coach’. Als coach zet je jezelf in als instrument. Het is een speciale rol die vraagt om veel zelfkennis over de eigen blinde vlekken en valkuilen. Je moet voortdurend kunnen reflecteren op je eigen gedachten, overtuigingen en oordelen, anders kan je geen goede coach zijn. Het is soms een strijd om die diepere inzichten te krijgen en soms moet er nog hier en daar wat gerepareerd worden. Je legt als het ware een fundament. Dat kost tijd. Daar had ik die 2 jaar echt voor nodig.”

training spiegelkind

Reacties van deelnemers Training Spiegelen:

“Als ik deze training zou aanraden aan iemand dan zou ik met name vertellen, dat spiegelen een fenomeen is, waar je zoveel informatie door kunt krijgen over jezelf en de ander. Dat is de kracht ervan!
Dank je wel voor deze inspirerende dagen. Het is een deel van mijn persoonlijke ontwikkeling en door deze dagen heb ik stappen mogen maken om meer in mijn kracht te komen. Heel mooi hoe jij voorleeft wat we leren.”

logo 1000dagen coach

Reacties van deelnemers aan de 1000dagen Coach® opleiding:

“Ik vond de opleidingsdagen erg interessant. Alle dagen waren afwisselend maar de theorie van alle dagen sloten goed bij elkaar aan en zorgen voor een mooi over all beeld van de ontwikkeling van een baby en ouders. Ik heb meer focus voor de ontwikkeling vanaf conceptie en de baby. Ik merk ook dat ik de gezinnen met jongere kinderen nu meer naar mij toe trek en dat ik bij oudere kinderen nieuwsgieriger ben hoe de eerste jaren zijn verlopen. Hier vraag ik dan ook specifiek naar uit.”

kinderen spelen buiten in een speeltuin