Opleidingen en Kosten

KIK Opleiding in Nederland, Curaçao, Aruba en Bonaire

Er zijn meerdere redenen denkbaar om kindercoach te willen worden. Ten eerste is het een perfect beroep als je vanuit je eigen praktijk wilt werken aan het het versterken van de kwaliteiten en vaardigheden van het kind op het moment dat het leven eventjes tegen zit. Ook is het goed mogelijk om je vaardigheden als kindercoach in te zetten binnen je huidige werk. Bijvoorbeeld als je werkt binnen het onderwijs, de GGZ, de verpleging of je anderszins werkzaam bent met kinderen.  

De KIK Kindercoach Opleiding is een officieel erkende opleiding en leidt op tot een beroepsdiploma. In twee jaar tijd maak je jezelf alle competenties eigen die je nodig hebt om als kindercoach aan de slag te gaan. Op jouw eigen wijze!

Wij bieden deze kindercoach opleiding op locaties in Nederland, Curaçao, Aruba en Bonaire.

3 pubers op een fiets

Waar bieden wij deze opleiding aan en welke kosten zijn eraan verbonden?

Vergoeding KIK Opleiding Nederland

De vergoeding voor de tweejarige Kind in Kracht Opleiding in Nederland bedraagt € 3.650,-. 

Dit bedrag is inclusief lesmateriaal in onze digitale leeromgeving, diverse materialen, het boek Kind In Kracht, het boek Coaching en De Kracht van 8, lunch en koffie/thee/water.

Dit bedrag is exclusief kosten voor de verplichte literatuur.

Vergoeding KIK Opleiding Curaçao, Aruba en Bonaire

De vergoeding voor de opleiding op Curaçao, Aruba en Bonaire (3x 6 dagen) bedraagt € 2.645,-, exclusief eventuele reis– en verblijfkosten.

Dit bedrag is inclusief lesmateriaal in onze digitale leeromgeving, lesmap, het boek Kind In Kracht, het boek Coaching en De Kracht van 8, en koffie/thee/water.

U betaalt bij aanmelding € 645,- reserveringskosten. Deze worden later afgetrokken van de totale kosten voor de opleiding.
De overige € 2.000,- dient voor de start van de eerste opleidingsweek te zijn voldaan.
In overleg is het ook mogelijk om de kosten van de opleiding in termijnen te voldoen vanaf het moment van inschrijving.

De inhoud van de kindercoach KIK Opleiding in Nederland is dezelfde als in Curaçao, Aruba en Bonaire.
Enig verschil is, dat we in Nederland de 18 opleidingsdagen aanbieden in een periode van 2 jaar en in Curaçao en Aruba in drie blokken van 6 dagen.

Prijzen onder voorbehoud.