“Als ik deze training zou aanraden aan iemand dan zou ik met name vertellen, dat spiegelen een fenomeen is, waar je zoveel informatie door kunt krijgen over jezelf en de ander. Dat is de kracht ervan!
Dank je wel voor deze inspirerende dagen. Het is een deel van mijn persoonlijke ontwikkeling en door deze dagen heb ik stappen mogen maken om meer in mijn kracht te komen. Heel mooi hoe jij voorleeft wat we leren.”

“Als ik deze training zou aanraden aan iemand dan zou ik met name zeggen: Zin om jezelf beter te leren kennen? Zin om ouders liefdevol uit te nodigen om hun stuk naar hun kinderen toe op te pakken? Volg dan deze waardevolle training in veilig en goed gezelschap met een top-trainer!”

training spiegelkind

“Deze training is volgens mij geschikt als je zelf toe bent aan deze manier van denken en coachen. Wanneer je op dat punt bent, krijg je waardevolle handreikingen om je verder te ontwikkelen in een andere kijk op coachen.”

“Ik ben blij dat ik de training heb gevolgd en het spiegelen zal ik de rest van mijn leven blijven gebruiken om inzicht te krijgen in mijzelf en de ander. Alleen dat is al heel waardevol!”

“In deze spiegeltraining heb ik geleerd (theoretisch onderbouwd) wat spiegelen is en hoe ik spiegels kan ontdekken. Daarnaast pas ik het geleerde direct praktisch toe, waardoor theorie gaat leven, ik mijn spiegels echt ga zien en ervaren en inzichten krijgt. En als bonus was het een reis in de binnen- en buitenwereld van mezelf, waardoor ik een rijker mens ben geworden.”

“Dit is écht een verdieping waar ik meerdere tools kreeg aangereikt om te luisteren naar wat iemand écht zegt en weer terug kan geven. Ook wordt er veel geoefend om dit eigen te maken. De trainer ‘oefende’ met me mee, zodat ik inzichten kreeg over wat er nu zelf uit te halen valt en welke andere gezichtspunten er nog meer in een gesprek kunnen zitten. Ik werd goed op weg geholpen!”

“Ik wilde graag weten wat een kind met zijn gedrag te ‘vertellen’ heeft. Tijdens de opleiding leerde ik de boodschap te vinden achter gedrag dat ik zelf moeilijk vond om mee om te gaan. Ik kreeg inzicht in delen van mezelf, die heel krachtig en waardevol bleken te zijn. Dit heeft een positieve invloed gehad op mijn handelen en daarmee op het gedrag van kinderen. Een mooie ontdekkingstocht om mee te maken. Na de opleiding stelde dit me ook in staat om met ouders en verzorgers dezelfde weg af te leggen.”

“Ik verheugde me iedere keer op een opleidingsdag en kwam enthousiast en geïnspireerd thuis.
Niet leeggezogen (zoals soms bij studiedagen), maar opgeladen! De praktijkopdrachten maakten het voor mij ook heel leerzaam en waardevol.” 

“Lastig gedrag werd gedrag waar ik geen last meer van had!”