Post HBO opleiding tot kindercoach

Op zoek naar een goede geaccrediteerde post HBO opleiding tot kindercoach? Neem dan vandaag nog contact op met KIK Opleiding. Wij geven een opleiding kindercoach op post HBO- niveau waar je alle vaardigheden leert die je als kindercoach nodig. Je leert bij ons niet alleen alle competenties die je zelf nodig hebt, maar je krijgt ook de vaardigheden aangereikt waarmee je kinderen leert doorgronden. Wij leren je aan hoe je contact maakt met een kind en hoe je de problemen analyseert waar een kind mee te maken heeft. Je krijgt grip op het voeren van gesprekken met zowel het kind als ouders en leerkrachten. Kortom, bij onze opleiding post HBO kindercoach opleiding krijg je alle handvatten die je nodig hebt om als volleerd kindercoach aan de slag te kunnen.

Een post HBO opleiding kindercoach bij KIK Opleidingen

KIK staat voor Kind in Kracht. Wij gaan bij het geven van kindercoaching altijd uit van de kracht van het kind zelf en spreken deze aan om het kind te helpen zich weer beter te voelen. Wij gebruiken hiervoor het gedachtegoed van stichting Welzijn Kinderen en stichting De Kracht van 8. In onze visie staan de kinderen van deze tijd en hun behoeften centraal. Er gebeurt tegenwoordig veel in het leven van kinderen. De maatschappij verandert snel, kinderen hebben te maken met passend onderwijs en het bewustzijn verandert. Wij willen kinderen helpen hiermee te leren omgaan zodat ze goed in hun vel komen te zitten.Opleiding kindercoach post HBO

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer informatie wilt hebben over onze post HBO kindercoach trainingen. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website. Hier vind je ook alle informatie over de thema’s die bij onze opleiding worden behandeld. Ook zie je hier een overzicht van de speciale verdiepingsdagen die we organiseren. Hier wordt een bepaald thema extra grondig aangepakt. Inschrijven kan ook via onze website. Je vindt hier een formulier waarmee je jouw interesse in onze opleiding aan kunt geven.

Interesse in de KIK opleiding?

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met KIK opleiding, Margrete Stoute en Carla Muijsert-van Blitterswijk.
Of meld je nu aan voor de opleiding in Nederland of Curaçao!

veel gestelde vragen aan KiK opleiding

Scroll Up