Een erkende opleiding tot kindercoach

Op zoek naar een erkende opleiding tot kindercoach? De KIK Opleiding van Stichting WelZijn Kinderen biedt een opleiding waar je alle competenties aanleert die je nodig hebt. Onze opleiding is een erkende opleiding tot kindercoach, waarbij je in twee jaar tijd een gediplomeerd kindercoach kunt worden. In deze twee jaar tijd kom je van september tot en met juni maandelijks een vrijdag langs bij ons om groepslessen te volgen. Daarnaast ben je ongeveer 8 tot 10 uur per week bezig met praktijkopdrachten en zelfstudie. We geven ook verdiepingslessen. Hierbij wordt, verspreid over meerdere dagdelen, een bepaald thema behandeld. Met alle informatie die je bij ons krijgt word je een allround kindercoach. Meer informatie over onze kindercoach opleiding die erkend is door Registerleraar, het SNRO en het CRKBO? Kijk dan op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook kindercoach worden?

Er zijn meerdere redenen te bedenken om ook kindercoach te willen worden. Het is de perfecte baan voor mensen die vanuit eigen kwaliteiten, vaardigheden en eigenschappen kinderen en hun achterban willen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Denk jij liever vanuit mogelijkheden dan vanuit problemen? Ook dan is het beroep van kindercoach iets voor jou. Kun jij bij een kind de kernkwaliteiten zien, zelfs als een kind door anderen wordt gezien als probleemkind? Of vind je het belangrijk om iedereen te behandelen vanuit gelijkheid? Een opleiding bij ons instituut is dan ideaal voor jou!

 Erkende opleiding tot kindercoach bij KIK opleiding

KIK staat voor Kind In Kracht. Wij gaan er vanuit dat een kind de kracht in zichzelf heeft om zichzelf en het gedrag te verbeteren. Onze kindercoach opleiding die erkend is, werkt vanuit de beginselen van Stichting Welzijn Kinderen en Stichting De Kracht van 8. Wij vinden het belangrijk om kinderen zo te benaderen dat ze zich veilig en begrepen voelen, aangezien je vanuit een dergelijke startpositie het beste coaching uit kunt voeren. Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten, of als je jezelf in wilt schrijven voor onze opleiding. Dit kan ook via onze website.

Interesse in de KIK opleiding?

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met KIK opleiding, Margrete Stoute, Carla Muijsert-van Blitterswijk en Rob Muijsert.
Of meld je nu aan voor de opleiding in Nederland, Curaçao, Aruba of Bonaire!

veel gestelde vragen aan KiK opleiding

Scroll Up