Workshop Spiegelgedrag Nederland

door Karin Tooren

In de Workshop Spiegelgedrag maak je kennis met het gegeven dat veel kinderen van nu spiegelen. Niet alleen om zelf te kunnen leren via het voorbeeld dat ze krijgen vanuit hun omgeving, maar ook dat ze een spiegel kunnen voorhouden aan ons volwassenen (ouders, leerkrachten, begeleiders).

Deze andere manier van kijken naar (“lastig”) gedrag, emoties, fysieke uitingen van kinderen helpt ons dan om bewust te raken van wat wij nog mogen ont-dekken over ons leven. Want wat ons raakt, zegt ook iets over onszelf…

workshop spiegelen op curacao

We gaan in deze Workshop leren “vertalen” van gedrag van kinderen, die jij ontmoet.
Durf jij in de spiegel te kijken die kinderen je voorhouden?
Wat mag je meer doen of laten in je eigen leven?
En hoe kun je deze manier van kijken en luisteren inzetten in je coaching werk?

Na deze praktische Workshop Spiegelgedrag zullen je kennis en vaardigheden gegroeid zijn om via taal de boodschap van het kind aan een volwassene te kunnen lezen en terug te kunnen geven in een gesprek.

Een krachtig instrument in deze tijd, waarin we kinderen kunnen bevrijden van de last die zij soms van en voor hun omgeving dragen…


Reacties van deelnemers:
“Ik ben heel blij dat ik de dagen heb gevolgd. Het heeft me veel geleerd en meer inzicht gegeven in mezelf. Ik heb weer stukjes waar ik mee aan de slag kan. Ik merk dat ik me in de praktijk nu ook meer bewust ben van spiegelgedrag. Dit helpt om situaties op een andere meer verbindende manier te benaderen.”

“Ik heb deze drie dagen als intensief, leerzaam, plezierig, liefdevol en verhelderend ervaren; een eye- opener! Het vertalen op verschillende manieren maakte het voor mij waardevol. Ik kan het nu zelf in de praktijk gaan brengen en gaan oefenen.
De systemische opstellingen zorgden voor een stukje heling, heel fijn!”


 • Workshop Spiegelgedrag Nederland
  Data: zaterdag 3 maart en 10 maart 2018
  Vergoeding: € 375,-. Te voldoen middels een factuur in februari 2018. Inclusief koffie, thee, lunch
  Trainer: Karin Tooren
  Aantal deelnemers: maximaal 14
  Doelgroep: iedereen die met kinderen / jongeren en hun ouders te maken heeft
  Je ontvangt: het KIK certificaat van deelname

Prijzen onder voorbehoud.


Karin Tooren

Karin ToorenIn mijn eigen “Gidspraktijk KATE” werk ik als psychosynthesegids, personal coach, supervisor, trainer, zangcoach, theaterdocent en regisseur.
De persoonlijke begeleiding van kinderen, ouders, leerkrachten en andere opvoeders is primair gericht op het contact met ieders eigen innerlijke kracht.
Door het hele land geef ik lezingen, oudercursussen en onderwijstrainingen over spiegelgedrag van kinderen en wat dat voor ons volwassenen kan betekenen.
Daarnaast geef ik ook workshops op het gebied van verbindende communicatie en muzikale en creatieve ontwikkeling en zangworkshops met als uitgangspunt in je kracht komen met en door je creatieve zelf.

Scroll Up