Workshop Spiegelgedrag in januari 2018 op Curaçao

door Margrete Stoute

workshop spiegelen op curacao

Inhoud:
In deze vier dagdelen maak je kennis met het gegeven, dat veel kinderen en jongeren van nu spiegelen. Niet alleen om zelf te kunnen leren via het voorbeeld dat ze krijgen vanuit hun omgeving, maar ook dat ze een spiegel kunnen voorhouden aan ons volwassenen (ouders, leerkrachten, begeleiders).
Deze andere manier van kijken naar (“lastig”) gedrag, emoties, fysieke uitingen van kinderen, helpt ons dan om bewust te raken van wat wij nog mogen ont-dekken over ons leven. Want wat ons raakt, zegt ook iets over onszelf…

We gaan in deze praktische dagdelen gedrag leren “vertalen” naar je eigen leven.
Durf jij in de spiegel te kijken die kinderen je voorhouden?
Wat mag je meer doen of laten in je eigen leven?
En hoe kun je deze manier van kijken en luisteren inzetten in het contact dat je hebt met kinderen, jongeren, thuis of op school?
Een krachtig instrument in deze tijd, waarin we kinderen kunnen bevrijden van de last, die zij soms van en voor hun omgeving dragen.

“Lastig gedrag” kan veranderen in gedrag, waar je geen last meer van hebt!


voor: Oud-deelnemers aan de KIK opleiding en Geïnteresseerden
4x 3 uur, van 10.00 tot 13.00 uur

  • Zaterdag 13 januari
  • Zondag 14 januari
  • Zaterdag 20 januari
  • Zondag 21 januari

Maximum aantal deelnemers: 12
Vergoeding: € 260,-
Opgave via: mail@kikopleiding.nl o.v.v. Spiegelgedrag Curaçao


Prijzen onder voorbehoud.


Margrete Stoute-Boots

KiK opleiding: Margrete Stoute verzorgt de Workshop Spiegelen op Curaçaois naast moeder van twee zonen, (spiegel)coach in haar eigen praktijk Al-licht-5. Daarnaast verzorgt zij vanuit haar Trainingsbureau Al-licht-5 verschillende workshops en cursussen, met als thematiek verbindende communicatie, spiegelen en de kapstok van De Kracht van 8. Zij is de creator en voorzitter van stichting De Kracht van 8. Voor InHolland Academy verzorgt Margrete Stoute-Boots de opleiding Kindercoach in het onderwijs voor leerkrachten. Samen met Carla en Rob Muijsert is zij trainer in de KIK opleidingen.


Scroll Up