Kindercoach worden

Als je tot de realisatie bent gekomen dat je kindercoach wilt worden, dan ben je bij KIK Opleidingen aan het juiste adres. Op onze opleiding krijg je alle kennis en vaardigheden aangereikt die je nodig hebt om als kindercoach je werk te kunnen doen. Wij zorgen ervoor dat je deze informatie compleet krijgt aangereikt, aangezien je als kindercoach zeer kundig moet zijn om kinderen en hun achterban goed te kunnen helpen. Per slot van rekening rekenen deze kinderen op jou om hen te helpen uit een moeilijke situatie te komen, of om veranderingen in hun gedrag aan te kunnen brengen. Neem vandaag nog contact met ons op als je meer informatie wilt hebben over onze opleiding, of als je kindercoach wilt worden.

Op een dag komt de realisatie: ik wil kindercoach worden!

Bij KIK Opleidingen volg je een geaccrediteerde opleiding tot kindercoach. In twee jaar tijd kom je van september tot en met juni een vrijdag per week naar ons toe om in een groep de opleiding te genieten. Daarnaast krijg je dan wekelijks 8 tot 10 uur thuisstudie en heb je de mogelijkheid om je kennis nog verder te verdiepen op speciale dagen. Op deze dagen worden thema's uitgebreid behandeld zodat je kennis nog verder gespecialiseerd. Thema's die door onze docenten bij de gewone lesdagen worden behandeld zijn onder andere het werken aan je eigen kwaliteiten, herkaderen van gedrag, omgaan met kinderen van deze tijd, oplossingsgericht werken met kinderen, intervisie met collega-coaches en nog veel meer. De opleiding tot kindercoach bij KIK Opleidingen is een geaccrediteerde opleiding op Post HBO-niveau.

Lees meer

kinderen; jongens en meisjes staan in gekleurde cirkels
vijf kinderen lezen staand een boek

Erkende opleiding

De kindercoach opleiding is door het SNRO geaccrediteerd als Post HBO opleiding, gevalideerd door Registerleraar en SKJ en staat geregistreerd bij het CRKBO.

Lees meer

Een KIK Kindercoach kan onder voorwaarden in aanmerking komen voor vergoedingen door een aantal zorgverzekeraars.

Lees meer

Diverse locaties!

De KIK Opleiding
(opleiding tot kindercoach)
wordt gegeven in:

Nederland
Curaçao
Aruba
Bonaire

Ook kindercoach worden?

Er zijn meerdere redenen te bedenken om ook kindercoach te willen worden. Het is de perfecte baan voor mensen die vanuit eigen kwaliteiten, vaardigheden en eigenschappen kinderen en hun achterban willen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Denk jij liever vanuit mogelijkheden dan vanuit problemen? Ook dan is het beroep van kindercoach iets voor jou. Kun jij bij een kind de kernkwaliteiten zien, zelfs als een kind door anderen wordt gezien als probleemkind? Vind je het belangrijk om iedereen te behandelen vanuit gelijkheid? Een opleiding bij ons instituut is dan ideaal voor jou!