Kindercoach opleiding

Voel jij een roeping om kindercoach te worden? Wij kunnen het ons goed voorstellen. Per slot van rekening is het beroep van kindercoach een prachtig beroep waarbij je daadwerkelijk jezelf in kunt zetten om kinderen te helpen zich beter te voelen. Of ze nu moeite hebben met hun gedrag, met aanpassen in de groep, of als ze tijdelijk met hun gevoelens in de knoop zitten, het is aan jou om ervoor te zorgen dat deze kinderen zich weer beter gaan voelen. Wij reiken je bij onze kindercoach training alle handvatten aan die je maar nodig kunt hebben. We werken aan je competenties en zorgen ervoor dat je kennis helemaal up to date is.

Training voor kindercoach

KIK Opleidingen heeft een duidelijke visie. Wij willen mensen helpen kindercoach te worden, om er via onze methode voor te zorgen dat kinderen steviger in hun schoenen staan en zich gelukkig voelen zodat ze zich ongestoord verder kunnen ontwikkelen. Is er iets belangrijkers te bedenken dan dat? Bij KIK Opleidingen volg je een gecertificeerde opleiding waarbij je alles leert dat je nodig hebt om als kindercoach aan de slag te kunnen gaan. Je werkt bij ons aan je eigen kwaliteiten, gaat aan de slag met kinderen uit de praktijk en komt in groepsverband tot nieuwe inzichten over het coachen van kinderen. Onze kindercoach trainingen genieten een goede reputatie, door de jaren heen hebben we al een groot aantal enthousiaste kindercoaches opgeleid. Meer weten over onze kindercoach training? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer

kinderen; jongens en meisjes staan in gekleurde cirkels
vijf kinderen lezen staand een boek

Erkende opleiding

De kindercoach opleiding is door het SNRO geaccrediteerd als Post HBO opleiding, gevalideerd door Registerleraar en SKJ en staat geregistreerd bij het CRKBO.

Lees meer

Een KIK Kindercoach kan onder voorwaarden in aanmerking komen voor vergoedingen door een aantal zorgverzekeraars.

Lees meer

Locatie

De KIK Opleiding
(opleiding tot kindercoach)
wordt gegeven in: Baarn.

Ook kindercoach worden?

Er zijn meerdere redenen te bedenken om ook kindercoach te willen worden. Het is de perfecte baan voor mensen die vanuit eigen kwaliteiten, vaardigheden en eigenschappen kinderen en hun achterban willen ondersteunen bij hun ontwikkeling. Denk jij liever vanuit mogelijkheden dan vanuit problemen? Ook dan is het beroep van kindercoach iets voor jou. Kun jij bij een kind de kernkwaliteiten zien, zelfs als een kind door anderen wordt gezien als probleemkind? Vind je het belangrijk om iedereen te behandelen vanuit gelijkheid? Een opleiding bij ons instituut is dan ideaal voor jou!